Ez a szolgáltatás jelenleg nem elérhető.

A fogszabályozás célja a szép mosoly és az esztétikus, harmónikus arc létrehozásán kívül az ideális funkció helyreállítása, mely hosszú ideig segít megőrizni fogazatunk és az azt tartó fogágy épségét, segítségével kiküszöbölhetjük a hangképzési zavarokat, rossz szokásokat ( nyelvlökéses nyelés, ujjszopás, stb. ), megelőzzük az állkapocs izület károsodását.
Láthatjuk tehát, hogy a fogszabályozás egy komplex kezelési mód, mely nem csak az esztétikai hibákat hozza helyre, de megelözi a következményes betegségeket is.

 
A fogszabályozás egy hosszú folyamat. Ahhoz, hogy a végeredmény megelégedésünket szolgálja elengedhetetlen a páciens együttműködése. Mind az aktív fogszabályozási, mind a passzív, fenntartó fogszabályozási kezelés időszakában rendszeres kontroll vizsgálatokon kell megjelenni, és nagyon fontos az orvos utasításainak ( kiegészítő gyakorlatok végzése, higiénés szabályok ) betartása. A rendezett fogazat természetes igénye az egészségtudatos embernek. A modern fogszabályozó eljárásoknak köszönhetően sohasem késő  elkezdeni!
 
Kivehető fogszabályozó és rögzített fogszabályozó készülékek széles kínálatából választjuk ki helyben készíthető panoráma- és teleröntgen felvételek, valamint lenyomatok alapján a megfelelő eljárási módot, amit egy ingyenes konzultáció keretében ajánlunk pácienseinknek, 6-8 éves kortól akár 40-50 éves korig.

 

A fogszabályozó kezeléseket végző orvos: Dr. Káldy Adrienn fogszabályozó szakorvos. Jelenleg csak a budapesti rendelőjében fogad pácienseket.

Még több információ: www.kaldy-fogszabalyozas.hu