Rögzített fogpótlásoknak nevezzük a koronákat, hidakat, héjkerámiákat, amelyeket ragasztócementtel rögzítünk a fogakhoz. A hagyományos fém-kerámia és arany-kerámia fogpótlások mellett legújabb technológiával készülő, magas esztétikai igényt kielégítő, cirkónium alapú fémmentes kerámia és E-Max teljes kerámia  koronákat és hidakat is kínálunk pácienseink részére.
 
Kivehető pótlás, azaz protézis készítésére akkor van szükség, amikor a nagymértékű foghiány, vagy egyéb anatómiai adottság miatt rögzített fogpótlásra nincs lehetőség.
 
Kombinált fogpótlás a rögzített fogpótlás ( koronák, hidak ) és a kivehető fogpótlás ( protézis ) kombinációját jelenti, azon foghiányok esetében, amikor teljes egészében rögzített pótlással már nem állítható helyre a rágófunkció. A kétféle fogpótlás találkozására többféle elhorgonyzási módszer létezik a legegyszerűbb fémkapocstól a láthatatlan, rejtett rögzítő elemekig ( csúsztatók, patentek, stb )
 
Implantáció, vagy műgyökér beültetés helyi érzéstelenítésben történik, ami  egyetlen fog hiányára is tökéletes megoldást jelenthet a hagyományos fogpótlásokkal szemben. Több, vagy akár az összes fog elvesztése esetén implantátumok segítségével érhetjük el, hogy a páciens számára egy kényelmesebb, viselhetőbb, akár teljes egészében rögzített  fogpótlás készülhessen. A műgyökér beültetés után néhány hónap gyógyulás következik, ezen időszak alatt, ha szükséges, ideiglenes pótlás viselését javasoljuk. Ezt követően az implantátumra speciális implantátum-felépítmény kerül, a tervezett fogpótlásnak megfelelően, amire elkészül a végleges fogpótlás. Implantátum szakszerű beültetését szájsebész-implantológus szakorvos kolléga végzi. 

További információ az általunk használt implantátum rendszerről: www.implantatumotszeretnek.hu